Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun’da yolcu çalma yarışı

Özel Haber

Samsun’da merkezden kalkış yapan İncesu ve Taflan dolmuş hatlarının hakları olmadan Fakülte ve Türk iş hattının yolcularını alıp diğer dolmuş hatlarını mağdur ettikleri iddia ediliyor.

Samsun Haber – Samsun’da yıllardır  miinibüsler arasında yolcu çalma yarışı yaşanıyor. Samsun merkezden kalkış yapan İncesu ve Taflan dolmuş hat şoförlerinin hakları olmadan Fakülte ve Türk iş hattın yolcularını alıp diğer dolmuş hatlarını mağdur ettikleri iddia ediliyor.

“Hakkımız gasp ediliyor”

 Samsun merkezden kalkış yapan İncesu ve Taflan dolmuş hatlarının Atakum Ömürevleri kavşağına kadar yolcu alması yasak. Ancak bu yasağa hiçbir dolmuş şoförün uymadığını iddia eden Fakülte Hattı dolmuş şoförü Bayram Karapıçak, “Yıllardan beri dolmuş hattımızın en büyük sorunu. Yolcularımız çalınıyor. Bu insanlar ha cebimizdeki paramızı çalmış ha yolcumuzu çalmış… Bu haksızlık, hırsızlık değil mi? Bu olaylar yıllardır yaşanıyor. Bunu yapan dolmuşlara rastladığımızda kavgalar tartışmalar yaşanıyor. Bizim yolcularımız mağdur bırakılıyor. Bu soruna da bir çözüm bulunamıyor” diye konuştu.

Haber: Ekrem BİRCAN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.