Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun’da güzergahın değişmesine tepki!

Özel Haber

Atakum’da yapımı devam eden Lozan Cadde Çarşı AVM nedeniyle minibüsler artık Lozan Caddesi yerine İsmet İnönü Bulvarı’nı kullanıyor. Yaşanan güzergah değişikliği ile ilgili olarak Atakum minibüsleri şoförlerine mikrofon uzattık.

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesi Lozan Caddesi üzerinde yapımı devam eden Lozan Cadde Çarşı AVM nedeniyle bu caddeyi kullanan Samsun Atakum dolmuşlarının güzergahı değişti. Samsunhaber.com olarak yaşanan bu güzergah değişikliği ile ilgili Samsun – Atakum minibüsleri şoförlerine mikrofon uzattık.

KOSKOCA CADDEDE TEK ÜST GEÇİT VAR!

Atakum dolmuşları artık Samsun’a gelirken İsmet İnönü Bulvarı’nı kullanacak. Samsun – Atakum minibüs şoförlerinden Miktat Olay konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Lozan Caddesi üzerine yapımına başlanan Lozan Cadde Çarşı AVM nedeniyle artık Samsun’a dönüşlerde İsmet İnönü Bulvarı’nı kullanıyoruz. Vatandaşların güzergah değişikliği ile ilgili olarak şikayetçi oldukları tek konu koskoca İsmet İnönü Bulvarı üzerinden Ömürevleri – Türkiş arasından sadece tek üst geçit var. Bu güzergahta inen yolcular yolun karşısına geçmekte büyük sıkıntı yaşıyor ” ifadelerini kullandı.

Haber: Müberra TAŞÇI Kameraman: Gökhan ALTANSOY

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.