Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da böyle köpek görülmedi

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

Özel Haber

Samsun’da bir sokakta annesiz kalan yavru kedileri sahiplenen Boncuk kediyi kıskanan Pamuk adındaki köpek, yavru kedilerden birkaçını kendi yuvasına taşıyıp onları emzirerek annelik yapmaya başladı.

Samsun Haber - Geçtiğimiz gün Samsun’da Petshopcular ve Evcil Hayvan Besleyenler Dernek Başkanı Burak Şahinkaya’nın vefakar kedisi Boncuk’un haberini paylaşmış ve yılın anne adayı olarak Boncuk’un bu sıcak hikayesini anlatmıştık. Bu kez de Şahinkaya’nın bir o kadar kıskanç ve bir o kadar sevimli ‘Pamuk’ adındaki köpeğinin ilginç hikayesini sizlerle paylaşıyoruz.

Boncuk’u Kıskandı, Yavru Kedileri Pamuk Köpek Emzirdi

Sokakta anneleri tarafından terk edilen yavru kedileri, Boncuk kedi sahiplenerek annelik görevini üstlenmişti. Ancak bu durumu kabullenemeyen Başkan Şahinkaya’nın Pamuk adındaki köpeği, yavru kedilerden ikisini kendi yuvasına taşıdı. Sabah dükkana gelen Şahinkaya milyonda bir görülen bu manzarayı bizlerle paylaşarak şöyle anlattı:

“Sabah dükkana geldiğimde  dükkanın rutin temizliğini yapıyordum ve köpeklerimin olduğu bölümü hem havalandırmak hem de temizliğini yapmak için girdim. Pamuk adındaki köpeğimin yanına gittim ve gördüğüm manzaraya inanamadım. Pamuk, Boncuk’un birkaç gün evvel sahiplendiği kedi yavrularından ikisini kendi yuvasına taşımış. Asıl şaşırdığım konu, onları yuvasına taşıması da değil. Pamuk, yuvasına taşıdığı yavru kedileri emzirerek annelik yapıyor. Yani bildiğimiz sütannelik görevini üstlenmiş. Sanıyorum ki Pamuk, Böncuk’a gösterilen ilgiyi de kıskanmış olabilir. Durumu gören komşularım ve müşterilerim bu içleri ısıtan manzarayı hayretle izliyorlar. Bu manzara bırakın hayvanları, insanlarda bile az rastlanan manzara” 

Ekrem BİRCAN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.