Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'un o ilçesindeki iddialar ortalığı karıştıracak

Özel Haber

MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Özata, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Özata, Vezirkörü ilçesinde 50 işçinin torpille işe alınacağını iddia eti.

Samsun haber - MHP Vezirköprü ilçe Başkanı Ahmet Özata, Vezirköprü'de Kaymakam Yunus Emre Altıner'in, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'in ve AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan'ın torpille işçi yerleştireceklerini iddia etti. Akrabalarını ve eş dostlarını Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne, Vezirköprü Tarım Kredi Kooperatifi'ne ve Vezirköprü Kaymakamlığı'na yerleştireceklerini belirten Özata sansasyonel açıklamalarda bulundu.


Özata, "Eğer adam alacaksınız torpil karıştırmayın. Bu toplumu bu kadar gerip, bölmeyin. İnsanları bu kadar ötekileştirmeyin. Bu ilçede AK Partili kadar neredeyse MHP'li ve CHP'lide var bu insanları yok saymasınlar. Benim bunu bildiğimden onlarında haberi var. Yerleştirmeleri gizlice ve usulsüzce yapacaklardı. İlerleyen dönemlerde Vezirköprü'de Kaymakam Yunus Emre Altıner, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 30 kişi, Vezirköprü Tarım Kredi Kooperatifi'ne 20 kişi, Vezirköprü Kaymakamlığı'na da 5 kişi almayı hedefliyorlardı" dedi.

PARTİ'NİN SEKRETERİ KAYMAKAMLIĞA ALINDI

Başkan Özata aynı zamanda Vezirköprü'de Kaymakam Yunus Emre Altıner'in AK Parti İlçe Başkanlığı sekreterini, Vezirköprü İlçe Kaymakamlığı sekreteri olarak işe aldığını söyledi. MHP İlçe Başkanı Özata bu duruma sert tepki göstererek "Böyle bir şey olamaz. Defalarca uyardım" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.