Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun esnafı bakın neden şikayet ediyor!

Özel Haber

Samsun’un İlkadım İlçesindeki bazı esnaflar güvercinlerin dükkanlarına girip dağıttıklarını ve çevreyi kirlettiklerini, konu hakkında BİMER’e şikayette bulunduklarını söylediler.

Samsun Haber – Samsun’un İlkadım İlçesi Subaşı Mahallesinde bulunan bazı esnaflar, güvercinlerin dükkanlarını istila ettiğini, konuyu belediye ve BİMER’e ilettiklerini, ancak bu duruma bir türlü çözüm bulunamadığını belirttiler.

Subaşı Mahallesi esnafı Uğur Pehlivan, “Yıllardır güvercinlerden başımız dertte. Her yere pisliyorlar. Dükkanların camları ve tenteler pislik içinde kalıyor. Belediyeye şikayette bulunduk ama belediye görevini yapmıyor. Konuyla ilgili BİMER’e de şikayette bulunduk ama hiçbir sonuç alamadık” dedi

“İstila Edip Zarar Veriyorlar”

Güvercinlerin dükkanlardaki kuruyemiş ve çekirdek gibi gıda maddelerine saldırarak maddi zarar verdiğini söyleyen Levent Küçük, “Biz gereken kurumlara şikayetlerimizi belirttik. Ancak bir sonuç alamadık. Yetkili kişi ve kurumlar bu konuyla ilgilenmeli. Çünkü biz bundan dolayı zarara uğruyoruz. Ürünlerin bulunduğu dolapları camekan yaptık ama yine verim alamadık” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Samsunhaber.com ekibi olarak habere konu olan güvercinleri mahallelilerin ve esnafların yemleyerek çevreye zarar vermelerini engellediklerini konu edinmiştik. Bu durumdan rahatsızlık duymayıp aksine güvercinleri görmek için gelen vatandaşlardan dolayı alışverişlerinin canlandığını söyleyen esnaf da mevcut.

Haber. Ekrem BİRCAN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.