Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'dan Diyarbakır'a kardeşlik köprüsü

Özel Haber

Genel merkezi Samsun’da bulunan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Diyarbakır’da şube açmaya hazırlanıyor.

Samsun Haber – Genel merkezi Samsun’da bulunan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu, Diyarbakır’da şube açmaya hazırlanıyor. Ülkede milli birlik ve kardeşlik duygusunu perçinleme ve milli şuuru pekiştirmek için yola çıktıklarını söyleyen Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, 21 Ekim 2017 tarihinde Diyarbakır şubelerini açacaklarını söyledi.

Şu ana kadar Türkiye’nin 35 ilinde şubeleri olduğunu belirten Kabadayı, “Hedefimiz ülkemizin tamamında şube açmak ve milli birliğimiz için hizmet vermek. Gittiğimiz illerde kuruluş amacımız duyan vatandaşlarımız bizi bağrına basıyor” dedi.

Diyarbakır’a şube açacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Kabadayı, bir Güneydoğu Anadolu gezisi esnasında yaşadığı bir hatırasını anlattı: “Şırnak’a şube açılışına gitmiştik. Dönüşte Şırnaklı kardeşlerimiz bizi yalnız bırakmamış. 3 araç şehir il sınırına kadar bizi uğurlamaya gelmişler. Bu durumdan başta bizim haberimiz yoktu. İl sınırında bir anda arabamızı durdurup, ‘Sizi uğurlamaya buraya kadar geldik’ deyince ben duygulanmıştım” diye konuştu.

Haber: Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.