Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun Cinemaximum'da bu nasıl fiyat politikası!

Özel Haber

Samsun'da Cinemaximum sinema salonlarında uygulanan fiyat politikası vatandaşları isyan ettirdi. Mağdurlardan biri olan Doktor Selim Bozkurt yaşadıklarını anlattı.

Samsun'da Cinemaximum sinema salonlarında uygulanan fiyat politikası vatandaşları isyan ettirdi. Sinemalarda gişeden bilet almak isteyenlere zorunlu olarak içecek ve mısır verilerek, 11 TL'lik bileti 25 TL'ye satılıyor.

Samsun'da bilet mağduru olan pek çok kişiden biri olan Eğitim Araştırma Hastanesi Biyokimya Uzmanı Doktor Selim Bozkurt, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

"Torunumla birlikte sinemaya gittik. Gişeden iki kişilik bilet almak istedim. Benden iki kişilik sinema bileti için 55 TL istediler. Neden bu kadar pahalı olduğunu sorduğumda bana fiyat içerisinde içecek ve mısır olduğunu söylediler. Sadece sinema bileti istediğimi, yanından başka bir şey istemediğimi söyledim. Bana sadece bilet satışları olmadığını, mecburen yanındaki menü ile birlikte almam gerektiği söylendi. 

Böyle olunca bilet almaktan vazgeçtim ve D&R'a giderek kitap aldım. 15 TL'lik kitabı alırken kasada bana Cinemaxmum'da kullanabileceğim bilet isteyip istemediğimi sordular. Bilet ücreti olarak ta bana 11 TL dediler. D&R'dan kitapla birlikte 22 TL'ye iki sinema bileti aldım. Ben torunumla birlikte 22 TL'ye filmi izledim. Ancak salonda dikkatimi çeken hemen hemen herkesin elinde içecek ve mısır olmasıydı. Burada şu ortaya çıkıyor, bilet almak isteyen herkese zorla yanında içecek ve mısır vererek 11 TL'lik bileti 25 TL'ye satıyorlar. Daha sonra öğrendim ki bu sorun sadece Samsun'da değil tüm Cinemaximum salonlarında yaşanıyor."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.