Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Rus Doktorlar ROMATEM’e hayran kaldı

Özel Haber

Rusya’dan gelen bir grup doktor, gezip, çalışmaları hakkında bilgi aldıkları ROMATEM Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne hayran kaldılar ve kendi ülkelerinde de böyle bir hastanenin büyük bir ihtiyaç olduğunu belirttiler.

Samsun haber – Samsun, gelişen sağlık sektörü ile fark yaratmaya devam ediyor. Rusya’dan gelen bir grup doktor, ROMATEM Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ni ziyaret etti.

Krasnodar’la Samsun arasında uçak seferi başladı. Seferlerin başlamasıyla da sağlık alanında önemli bir yere sahip olan Samsun’a Rusya’dan pek çok hastanın gelmesi beklenmekte. Sağlık turizminde önemli bir yere sahip olan şehrimize Rusya’dan gelen bir grup doktor, kullandığı son teknoloji ile fizik tedavi alanında bir Dünya markası olma yolunda ilerleyen ROMATEM Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ni gezerek, merak ettikleri soruları sorup, kullanılan cihazlar hakkında bilgi aldılar.

Fizik tedavi alanında tüm teknolojinin bir arada bulunduğunu gören doktorlar hayretle anlatılanları dinlerken, böyle bir hastanenin kendi ülkelerinde de büyük bir ihtiyaç olduğundan bahsettiler.

Haber: Müberra TAŞÇI

Kameraman: Furkan KOÇ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.