Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Otobüs şoförü gönülleri fethetti

Özel Haber

SAMULAŞ’a ait bir halk otobüsünde engelli bir vatandaşı duraktan alıp kendi elleriyle otobüse bindiren otobüs şoförü, hem yardım ettiği engelli vatandaşın hem de araçtaki diğer yolcuların takdirini kazandı.

Samsun Haber – Samsun’da OMÜ istikametinden merkeze yolcu taşıyan SAMULAŞ’a ait bir halk otobüsünde engelli bir vatandaşı duraktan alıp kendi elleriyle otobüse bindiren otobüs şoförü, hem yardım ettiği engelli vatandaşın hem de araçtaki diğer yolcuların takdirini kazandı. Yardımcı olduğu Umut Gürrer (32) adındaki engelli vatandaş, “Keşke diğer özel halk otobüslerinde de aynı hassasiyet bizlere gösterilse” dedi.

“Bu Şoföre Allah Güç Veresin”

Engelli vatandaşlara hassasiyetin azaldığı günümüzde böyle duyarlı insanların ve şoförlerin halen var olduğunu bilmek çok umut verici bir duygu diyen bedensel engelli Umut Gürrer, “Bizim engelliler olarak diğer özel halk otobüslerinde de aynı hassasiyeti bekliyoruz. Böylesine nazik hareketi kimse belki de yapmaz. Ancak bu hissi davranış beni çok duygulandırdı. Bu şoför abiye Allah güç kuvvet versin” diye konuştu.

Haber: Ekrem BİRCAN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.