Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

O Başkanvekili ittifakı da sarstı!

Özel Haber

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünde "Fatiha yerine korna ile anılan tek kişisin" diye paylaşım yaptığı için tepki çeken ve AK Parti'den gelen jet kararla görevden alınan Hasan Uzunlar’ın yaptığı yeni paylaşım bu kez de Cumhur İttifakını sarstı. 

MHP’Yİ DİNSİZLİKLE SUÇLADI

AK Parti eski Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar, olay yaratmaya devam ediyor.  Uzunlar’ın sosyal medyadan yaptığı yeni paylaşımı MHP’yi karıştırdı. Cumhur İttifakındaki ortakları MHP’yi adeta dinsizlikle suçlayan Uzunlar: “Her zaman söylerim, MHP’den ayrılan Müslüman kesim Muhsin Yazıcıoğlu ile devam ettiler. Milliyetçi kesim MHP’de kaldı. İP’ye de tüm bunlardan arta kalanlar gitti” diyerek ittifak ortağı MHP’de Müslüman kalmadığını ima etti. 

ALLAH’SIZ KUR’ANSIZ MÜSLÜMAN

Uzunlar’ın yaptığı paylaşıma kısa süre sonra tepkiler gelmeye başladı. MHP’den ayrılıp AK Partiye geçen Sabri Aslan, yaptığı yorumda “Şüphesiz ki Allah haddini aşanları sevmez” diyerek Uzunları hadsizlikle suçladı. Aslan, ”MHP’dekiler Müslüman değil öyle mi. Milliyetçi olan Müslüman olamıyor demek. Bak kardeşim “Susmak alimin süsü, cahilin örtüsüdür. “Allahsız Kur’ansız Müslümanlık sizi mankurtlaştırır” diye tepki gösterdi. 

MHP’DE TEPKİLER BÜYÜYOR

Uzunları eleştiren başka bir yorumcu da, “Burada neden böyle bir tavır sergilediniz anlamadım” dedi. Paylaşıma tepki gösteren MHP’liler de Atatürk’e hakaret eden MHP’yi dinsizlikle suçlayan Uzunlar hakkında gereken cevabın verilmesi için MHP İl Başkanlığını göreve davet etti. 

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK   


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.