Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

MHP Samsun İl Başkanından Samsunhaber.com'a çarpıcı açıklamalar

Özel Haber

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak son gelişmelerle ilgili Samsunhaber.com Genel Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın sorularını yanıtladı. 

Cumhur İttifakı'nın Samsun adaylarının açıklanmasının ardından vatandaşların MHP İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Necattin Demirtaş'ın evinin önüne gelerek destek vermesi ve Demirtaş'ın yaptığı yorumların ardından ipler gerildi. Necattin Demirtaş için yapılan gövde gösterisinin ardından İYİ Partiden aday olacakları öne sürülen 3 ismin partiden ihraç edilmesi gündeme geldi. Yaşananlara ilişkin Başkan Karapıçak, Samsunhaber.com'a özel açıklamalarda bulundu.

İTTİFAKI BOZAMAYACAKLAR

Mehmet Yazıcı'nın 'Şerif Ün, Erdal Avcı ve Necattin Demirtaş hakkında yaptırım düşünüyor musunuz?' sorusuna Başkan Karapıçak, "Cumhur İttifakı'nın ruhuna aykırı kim bir hareket ederse bir yaptırım olacak. Hatalarından dönmezlerse yaptırım süreci başlayacak" diye yanıt verdi.

OLAYLAR GENEL MERKEZE BİLDİRİLECEK

Mehmet Yazıcı'nın 'Süreç ne zaman başlayacak?' sorusuna ilişkin Başkan Karapıçak, durumun genel merkeze bildirileceğini yaptırım sürecinin ise olayda ismi geçenlerin hatalarını devam ettirip ettirmemeleri durumunda değerlendirileceğini ifade etti.

SAMSUN YÖNETİMİNDE KIRGINLIK YOK

Mehmet Yazıcı'nın 'Yaşanan olaylar doğrultusunda partide herhangi bir kırgınlık var mı?' sorusuna ise Başkan Karapıçak, herhangi bir kırgınlığın yaşanmadığını söyledi.

'ÇIKARCI GRUP'

'Yaşanan olayları nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna ise Başkan Karapıçak, "Yaşanan olayları makam, mevki peşinde olanlar ve peşine kattığı çıkarcı grup gerçekleştirdi" dedi.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.