Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

MHP Samsun'da yaprak dökümü yaşanıyor! İl Başkanı Karapıçak'tan açıklama

Özel Haber

MHP Samsun teşkilatı yenilenmeye devam ediyor. İlkadım, Atakum ve Canik ilçe başkanları görevden alınarak yeni atamalar gerçekleştirildi. Konu ile ilgili MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak açıklamada bulundu. 

An itibariyle MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Eldemir, Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın görevden alındı. MHP İlkadım İlçe Başkanı Özcan Kınalı, Atakum İlçe Başkanı Murat Akoğlu, Canik İlçe Başkanı Mustafa Kılıç atandı.

NÖBET DEĞİŞİMİ

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"MHP'de uyumlu ve teşkilatların her açıdan belirlenen hedeflere ulaşma çalışmalarında 3 ilçemizde bir nöbet değişimi yaşandı. İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinde gerçekleşen fesihler ve eşe zamnlı olarak 3 ilçemize atamalar gerçekleştirildi. Fesih sonrası görevden alınan İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurullarına çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu bir nöbet değişimidir. Yeni atanan İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulları için sıkı çalışma gerektiren bir dönem başlıyor. Yeni atanan 3 İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu ile birlikte tüm ilçe teşkilatlarımızla sıkı bir çalışma sürecine gireceğiz. Görev yapan İlçe ve Yönetim Kurularına teşekkür ediyorum. Yeni atanan İlçe Bşakanlarımıza ve Yönetim Kurullarına da başarılar diliyorum."

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.