Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Köfteci kız mahallenin sevgilisi oldu

Özel Haber

Samsun’un İlkadım ilçesinde okulların yaz tatiline girmesi nedeniyle köftecilik yaparak babasına yardım eden 13 yaşındaki Sude Gül Lazoğlu, aynı zamanda mahallenin sevgilisi oldu.

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım ilçesi Talimhane caddesinde okulların yaz tatiline girmesi nedeniyle tatilini dinlenmek yerine babasının yanında köftecilik yapan 13 yaşındaki Sude Gül Lazoğlu, yediden yetmişe bütün mahallelinin sevgilisi oldu.

“Babam benim herşeyim”

Mahallede sattıkları köfteleri akşam kendi elleriyle Babası İlker Lazoğlu ile birlikte evde hazırladıklarını söyleyen Sude Gül Lazoğlu, “Yaptığım köfteleri herkes çok beğeniyor. Aslında herkes beni çok seviyor. Mahalleden geçen insanlar köfte alsın almasın benimle selamlaşmadan geçmiyor. Köftelerimden yiyen insanlar ertesi gün tekrar gelip köfte alıyor. Buda benim çok hoşuma gidiyor. Babam, bana “Çırak ustayı geçti” diyerek şaka yapıyor. Tatilimde mahalledeki arkadaşlarımla vakit geçirebilirdim ama ben babamla çalışıp ona yardım etmek, alın terinde benimde katkım olsun istedim” dedi.

“Hayallerim gazeteci olmak”

Gelecekte çok ünlü bir gazeteci olmayı hedeflediğini sözlerine ekleyen Sude Gül, “Çok küçük yaşlardan beri gazeteci olmak tek hayalim. Hem de çok tanınmış bir gazeteci olmak istiyorum. Küçük yaşlarımdan bu yana fotoğraf çekip, gazete, dergi okumayı çok seviyorum. İleride okuduğum gazetelerde kendi yazılarımın olacağını hayal ediyorum. Bir televizyonda ünlü bir isminle konuşan gazetecilerin yerinde olmak çok istiyorum. Ama bir gün bu hayallerime kavuşacağım” diye konuştu.

Haber: Ekrem BİRCAN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.