Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kayıp aranıyor: Bulana 7 bin TL ödül

Özel Haber

Samsun'da geçtiğimiz aylarda kaybolan köpeği bulana 7 bin TL ödül verilecek.

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi Recep Tayyip Bulvarı Barış Sitesi önünden 6 Kasım 2017 Pazartesi Günü Boyka isimli köpek kayboldu.

DOBERMAN KIRMASI

Köpeğinin bir buçuk yaşında, erkek ve doberman kırması olduğunu belirten sahibi Ebru Dabağ, "Yaklaşık 8 ay baktık, fakat site olduğu için apartmanda rahatsız oldular. Daha sonra Gümüşhane'ye köye gönderdik, 7 ayda orada kaldı. Eğitime göndereceğimizi kararlaştırmamızla birlikte tekrar Samsun'a yanımıza aldık. Eğitim parasını dahi vermiştir, eğitmene teslim edeceğimiz günün bir gün öncesi kazığı ve 3 metrelik zinciriyle birlikte kayboldu. Kulakları öne doğru düşüktü, orta boylu, normal dobermanlar gibi çok uzun değil, her hangi bir yara izi yok" dedi.

7 BİN TL ÖDÜL

Dabağ "Ben çalışan birisiyim, Boyka'yu bulan kişiye 7 bin TL ödül vereceğim. Bulan kişiye vereceğim ödül annesinin ak sütü kadar helal olsun. Bana ödül yerine 7 bin TL'ye daha iyi bir köpek al diyenler oldu. Ama ben Boyka'yu 33 günlükken kucağıma aldım, bunun hissini kimse tarif edemez. Dünyanın en iyi köpeği bile olsa Boyka'nun yerini tutmaz, onu kucağımızda büyüttük" şeklinde konuştu.

Boyka'yu bulan kişi 0546 803 76 09 no'dan Ebru Dabağ ile iletişime geçebilir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.