Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İshak Taşçı, Samsunhaber.com’un sorularını yanıtladı

Özel Haber

Samsunhaber.com’un konuğu olan Atakum Belediyesi Başkanı İshak Taşçı, katıldığı programda çeşitli eleştirilere cevap verirken önemli açıklamalarda bulundu.

Samsun Haber – Samsunhaber.com’u ziyaret eden Atakum Belediyesi Başkanı İshak Taşçı, konuk olduğu programda Haber Müdürümüz Nevin Aydoğan’ın sorularını yanıtladı.

3,5 yıllık başkanlık dönemi boyunca hayata geçirdiği projeler hakkında bilgi veren Taşçı, gelecek projeleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

Başkan Taşçı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde yapımında son aşamaya gelen ve dönem dönem tartışma konusu olan Seyir Terası projesi hakkındaki eleştirilere cevap verdi. Taşçı, Seyir Terası projesinin tamamlanmasının uzun sürmesinin nedenini açıkladı. Başkan Taşçı aynı zamanda Seyir Terası projesinin maliyeti hakkındaki soruları da yanıtladı.

Taşçı, programda Atakumlu vatandaşlar tarafından yapımı merakla beklenen devlet hastanesi hakkında da açıklamalarda bulundu.

Başkan Taşçı, Atatürk Bulvarı üzerinde Türkiş Kavşağı mevkiinde yapım çalışmasına başlanan Alışveriş Merkezi’nin bölge trafiğini olumsuz yönde etkileyeceği yönündeki eleştirilere de cevap verdi.

Haber: Nevin AYDOĞAN – Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.