Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İpekoğlu Berat'la risk alacak

Özel Haber

Teknik direktör Engin İpekoğlu, Adana Demirspor karşılaşmasında stoperde kart cezası sona eren Ercan Yazıcı ve genç Berat Boz'ı birlikte oynatmanın planlarını yapıyor. Tecrübeli teknik adamın bu konudaki nihai kararını maç saatinde vereceği öğrenildi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, stoper sorununu U21 takımının başarılı oyuncusu Berat Boz ile çözmeye çalışacak. Bir süredir A takımla antrenmanlara katılan; başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncunun Adana Demirspor maçının 18 kişilik maç kadrosuna alınacağı açıklandı. Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun ekibiyle yaptığı toplantılarda Ercan Yazıcı ve Berat Boz'u birlikte oynatabileceğini düşüncesini de paylaştığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, antrenmanlarda Berat ile yakından ilgilenmeyi de ihmal etmiyor. 

SÜRPRİZ BİR KARAR ÇIKAR MI ?

Ancak maçın zorluk derecesinin yüksek olmasından dolayı Berat'a bu maçta belki ilk 11'de olmasa bile gidişata göre oyunun ilerleyen bölümlerinde teknik direktör Engin İpekoğlu tarafından süre verilebileceği tahmin ediliyor. Genç Berat ise şans verilmesi halinde takımına faydalı olabilmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğini söyledi. Bu gelişmelerin sonunda herkes Pazar günü oynanacak maçta teknik direktör İpekoğlu'nun Berat'a şans verip vermeyeceğini merak etmeye başladı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.