Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Cumhur İttifak’ı bitti! İşte Samsunluların yorumu…

Özel Haber

Samsunhaber.com olarak bugün de halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. MHP ve AK Parti arasındaki Cumhur İttifakı’nın bitmesi ve her iki partinin de yerel seçimlerde kendi yollarına devam etmesiyle ilgili Samsunlu vatandaşlara sorular sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

Samsun Haber - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada yerel seçimlerde Cumhur İttifak'ı olmadığını açıkladı. Bahçeli, "31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerine yönelik herhangi bir ittifak beklentimiz, ittifak arayışımız, ittifak niyetimiz geldiğimiz aşamada artık kalmamıştır." dedi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da yerel seçimlerde AK Parti’nin kendi yoluna devam edeceğini açıkladı. Bizde Samsunhaber.com olarak Samsunlu vatandaşlara ittifakın bitmesi ile sorular sorduk. İşte Samsunluların cevapları…

Samsunluların Cumhur İttifakı’nın bitmesiyle ilgili şunları söyledi:

“Samsunlu vatandaşların bir kısmı Cumhur ittifakının bitmesinin MHP açısından iyi olduğunu söyledi. Bunun yanı sıra bazı vatandaşlar ise, AK Parti’nin Cumhur İttifak’ına ihtiyacı olmadığını ve zaten her şekilde seçimlerde başarılı olacağını ifade etti.”

Müberra TAŞÇI/Furkan KOÇ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.