Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Cezaevinde tutukluya haciz şoku

Özel Haber

Samsun'da bir çok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan bir oto kiralama (rent-a car) iş yerinin sahibinin cezaevindeki hesaplarına haciz konuldu.

Samsun haber - Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçesinde açtığı oto kiralama (rent-a car) iş yerinde bir çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Y.S. bir çok kez polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Son olarak açılan davalar neticesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınarak tutuklanan ve araçlarına haciz konulan Y.S. bir şokta cezaevinde yaşadı.

Alacağı olduğu gerekçesiyle Y.S.'nin araçlarını çektiren Emre Yılmaz, bir dava daha açtı. Emre Yılmaz isimli vatandaş, Samsun E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan Y.S.'nin kantin, emanet ve diğer tüm hesaplarına haciz işlemi uygulattı.

SU DAHİ ALAMAYACAK

Türkiye tarihinde ilk defa 2016 yılında, dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan Fadıl Akgündüz’ün, cezaevindeki “kantin hesabı”na da haciz getirilmişti. Jet Fadıl'ın ardından ilk defa Samsun'da dolandırıcılık iddiasıyla tutuklanan Y.S.'nin cezaevi hesaplarına haciz konuldu.

Cezaevinde bulunanlar haftalık 300 TL sınırı olan bu hesapla gıda, çay, su ve temizlik malzemesi gibi ihtiyaçlarını gideriyor.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.