Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bozuk Yollar Ve Kaldırımlar Hayatı Zorlaştırıyor

Özel Haber

Samsun’un merkez ilçelerinde bulunan bozuk yollar ve kaldırımlar yağmurlu havalarda vatandaşların hayatlarını zorlaştırıyor.

Samsun Haber -  Yağmurlu havaların geri gelmesiyle beraber Samsunlu vatandaşlar bozuk yollar ve kaldırımlar sebebiyle zor anlar yaşadı. Kaldırımlardan bulunan çukurlara biriken yağmur suları sebebiyle yürümekte zorluk çeken vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi yetkilerinin duruma bir çözüm bulması gerektiğini söyledi.

Şehrin Merkezi Noktalarında Dahi Çukurlar Var

Özellikle Aile Sağlık Merkezleri, okulların, çeşitli devlet kurumlarının, Kuyumcular çarşı gibi en merkezi yerlerde bulunan çarşılar ve bankaların önlerinde bulunan kaldırımlar ve üst geçitler gibi sık kullanılan yerlerdeki bozuk kaldırımlara yağmurlu havalarda biriken sular vatandaşların yürümesini zorlaştırıyor.

Yollarda bulunan asfalt bozukluklarına biriken sular ise hem sürücülerin araç kullanmaları zorlaştırırken aynı zamanda araçların geçmesi ile sıçrayan sular yol kenarında yürüyen vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.  Samsun’un bazı bölgelerindeki bozuk yolların ve kaldırımların yıllardır düzeltmediği söyleyen vatandaşlar, yetkililerin bu soruna acil çözüm bulmalarını istedi.

Yasir BABA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.