Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun Yeni Kanalı

Magazin

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanacağı kanal konusunda sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

​Geçen sezon finalinin ardından Kanal D ile yollarını ayıran ve yeni sezonda kendisine kanal bulamayan reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümlerinin önümüzdeki günlerde 360 TV'de yayınlanacağı iddia edilmekte. Maliyetinin yüksek olması sebebiyle diğer kanalların yanaşmadığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda 360 TV'de yayınlanacak. 

Diğer taraftan Kurtlar Vadisi Pusu'nun bugüne kadar yayınlanmış tüm eski bölümleri 10 Ekim'den itibaren hafta içi her akşam 20.00'de 360 TV'de yayınlanacak. Kurtalar Vadisi Pusu'nun 11. sezon ilk bölümü ise önümüzdeki günlerde yayınlanacağı söylendi.

Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlamış, daha sonrada Kanal D ekranlarına geçmişti. 29 Aralık 2005'e kadar devam eden dizi daha sonra Kurtlar Vadisi Terör adını aldı. Türkiye'deki mafya faaliyetleri ve devlet-mafya ilişkileri anlatan devam dizisi Kurtlar Vadisi Terör, gösterime girmeden gelen eleştiriler nedeniyle ve yayınlanmaması için tepki mesajları aldığı iddiasıyla RTÜK tarafından ikinci bölümünden sonra yayından kaldırtılmıştır.
Bunun üzerine Kurtlar Vadisi Pusu adını alan Pana Film yapımı dizi Türkiye'de derin devlet-küresel güç çatışmaları konu edinmektedir.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.