Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Elçin Sangu'nun yeni dizisi merakla bekleniyor

Magazin

Elçin Sangu'nun yeni dizisi yeni sezonda Kanal D'de olacak. Proje hakkında henüz açıklama gelmezken, güzel oyuncunun hayranları yeni sezon için bekleyişe geçti.

Hürriyet'te yer alan habere göre hem güzelliği, hem de yer aldığı projelerle dikkat çeken Elçin Sangu, yeni sezonda Kanal D'de olacak. Elçin Sangu'nun yer alacağı yeni dizi hakkında henüz bir açıklama gelmezken ünlü oyuncunun hayranları şimdiden sabırsızlanmaya başladı.


Elçin Sangu, ilk olarak 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde canlandırdığı Jale karakteri ile dikkat çekti. Daha sonra Kiralık Aşk'ta Defne karateriyle büyük başarı yakalayan Sangu, yeni sezonda Kanal D'nin yeni projesinde ekran karşısında olacak.


ELÇİN SANGU KİMDİR?

13 Ağustos 1985 İstanbul doğumlu olan Elçin Sangu, ilk ve ortaöğrenimini İstanbul'da tamamladı. Sangu, üniversite eğitimini ise Mersin Üniversitesi Opera bölümü ve Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde tamamladı. Eğitimini tamamladıktan sonra pek çok projede yer alan Sangu, güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile ön planda yer aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.