Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Deniz Seki tahliyesini erteledi

Magazin

Ünlü sanatçı Deniz Seki, 5 Haziran'da tahliye olacak. Seki, tahliyesinin Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle saat 18:00'de yapılacak tahliyesinin iftar sonrasına ertelenmesini talep etti. Cezaevi yönetimi gelen talep üzerine tahliyeyi bir kaç saat erteledi.

Deniz Seki, 5 Haziran tarihinde tahliye olacak. Seki, basın mensuplarını düşünerek tahliyesini 2 saat erteledi. Ünlü şarkıcı, saat 18:00'de değil iftardan sonra tahliye olmak için izin istedi.

Takvim'de yer alan haberde Deniz Seki'nin geç tahliye olma isteği kabul gördü. Seki, 'Uyuşturucu temin etmek' suçundan 2009 senesinde 6 yıl 3 ay ceza almış, 7 ay hapis yattıktan sonra ise tahliye edilmişti. Tahliye olan Seki, hakkında açılan ikinci dava sonucunda 6 Kasım 2014 yılında tekrar cezaevine girdi. İlk tahliyede yaşanan olayları göz önüne alan Seki, 5 Haziran'da tahliyesinin Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle dikkat çeken bir karara imza attı. Akşam saat 18:00'de Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden çıkacak olan Deniz Seki, oruç tutan basın mensuplarını düşünerek tahliyesinin ertelenmesini istedi.


İSTEK KABUL GÖRDÜ

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, isteği doğrultusunda 5 Haziran 2017 tarihinde saat 20.40'taki iftardan sonra cezaevinden çıkacak. Seki'nin tahliyesini pek çok TV kanalı canlı yayınlanacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.