Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Cem Yılmaz'ın eski sevgilisinden büyük gaf!

Magazin

Sosyal medyada Instagram hesabından Cem Yılmaz'ın ''ARİF VE 216'' gönderisine yorum yapan eski sevgili Özge Sabuncu, ünlü komedyenin takipçisi ile tartışma yaşadı.

Star Tv'nin çok izlenen gündüz kuşağı yapımlarından biri olan 'Duymayan Kalmasın' programının haberine göre; ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Özge Sabuncu, Yılmaz'ın bir fotoğrafının altına yorum bıraktı.

SABUNCU,CEM YILMAZ'IN TAKİPÇİSİ İLE TARTIŞMAYA GİRDİ

Özge Sabuncu, ünlü komedyenin 'Arif Ve 216' filmi ile ilgili yaptığı paylaşımına, "Bu bu bu" notunu bıraktı. Bu yorumu gören Cem Yılmaz'ın bir takipçisi, Özge Sabuncu'ya, ünlü komedyenin 'Fi' dizisinde  oynayan Merve Çağıran'la yakın zamanda yaşadığı ilişkiyi çarpıtarak, "Merve Çağıran'la sevgili adam. Kızın evinden çıkıyor görmedin mi? Ne yorum yapmaya devam ediyorsun kızım?" mesajını attı.

''YATAKTA KOPUYORDUK''

Olay mesaja çok sinirlenen Özge Sabuncu'nun, İnstagram DM'den "Yatakta kopuyorduk, zavallı" cevabını verdiği iddiası ortaya atıldı. Ünlü isim, kendisine “Anlamadım kim zavallı, evet bence de zavallı” karşılığını veren takipçiyi engellediği konuşuluyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.