Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Acun Sözünü Tuttu

Magazin

Acun Ilıcalı, Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyünde Survivor yarışmasından esinlenip bir grup çocuğun kendi imkanlarıyla yapmış oldukları parkur haberinden sonra verdiği söz doğrultusunda köy meydanında gerçek bir parkur kurdurdu.

Geçtiğimiz aylarda Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyünde Survivor yarışmasından esinlenip bir grup çocuk kendi imkanlarıyla yapmış oldukları parkurla tüm Türkiye'ye seslerini duyurmuş ve yapımcı Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulunarak bir parkur istemişlerdi.

Çocukların bu dileğine Twitter hesabından cevap veren Acun Ilıcalı çocuklara destek olacağını ve gerçek bir parkur kuracağının sözünü vermişti. Acun medya ekibi Irak sınırının sıfır noktasındaki Günyüzü köyüne gelip, gerçek bir parkuru kurup, çocuklara kıyafet ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Belirlenen alanda kurulan parkurda 'Ünlüler' ve 'Gönüllüler' olarak iki gruba ayrılan çocuklar gerçek Survivor yarışmasını yaşadılar ve birinci olan çocuklar gün boyu eğlenip parkuru kuran ekiple hatıra fotoğrafları çekildiler.


 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.