Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yoğun bakımdaki hastaya sigara verip dalga geçtiler

Gündem

Adapazarı'nda yoğun bakımdaki yaşlı bir adama sigara içirip dalga geçen ve bu anı kameraya kaydeden sağlık çalışanları günün en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Adapazarı'nda yoğun bakımdaki yaşlı bir adama sağlık çalışanları tarafından sigara içirilmesi ve dalga geçilmesine tepkiler büyüyor. Özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde yaşanan skandalın görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayılında İl Sağlık Bakanlığı konu ile ilgili soruşturma başlattı.


Meydana gelen olayda hemşireler yaşlı adamın eline ilk önce sigara veriyor, sonra geri alıyor. Yaşanan olayı gülerek videoya alan sağlık çalışanları gündemin en çok konuşulanları arasında yer aldı.


Yaşlı adamla dalga geçen hemşeriler, "Aaa çakmak ver amcama, az ver bakayım ne yapacak ya, ağzına sokacak kızım bir tane ver bakayım ne yapacak. Ben vereceğim sana bir dal. Sen sigara içiyor muydun? Ver kız ver, verelim bir dal al çakmak da al. Hemen sokuyor ağzına. Ağzına koy önce" sözlerini sarf etti.


Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Sakarya’da özel bir hastanenin yoğun bakımında kaydedilen (Hastaya sigara içirilmesi) görüntüler üzerine, İl Sağlık Müdürlüğünce soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi.


(DHA)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.