Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Van'da yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 21 yaralı

Gündem

Van-Erciş karayolunda meydana gelen kazada yolcu otobüsü devrildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 6'sı ağır 21 kişi ise yaralandı.

Van-Erciş karayolunun 25. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 6'sı ağır 21 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum istikametinden Van'a seyir halinde olan yolcu otobüsü bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak devrildi. Yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 6'sı ağır 21 kişi ise yaralandı. Kazanın ardından bölgeye sağlık, itfaiye, AFAD, UMKE, polis, jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi de sıkıştıkları yerden çıkartılarak otopsileri yapılmak üzere Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi morguna götürüldü. Yaralı ve cenazelerin çıkartılmasının ardından otobüs vinç yardımıyla kaldırıldı.

Jandarma ve olay yerindeki ekipler yolculara ait olan ve çevreye savrulan eşyaları topladı. Yapılan açıklamada kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.