Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'dan Türkiye'yi temsil edecek o isimler açıklandı!

Gündem

Bu yaz 23. Dünya İşitme Engelliler Yaz Spor Oyunları'na Samsun ev sahipliği yapacak. 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya İşitme Engelliler Yaz Spor Oyunlarında Türkiye'yi temsil edecek sporcularımızın isimleri belli oldu.

Samsun haber - Bu yaz 23. Dünya İşitme Engelliler Yaz Spor Oyunları'na Samsun ev sahipliği yapacak. 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya İşitme Engelliler Yaz Spor Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek sporcularımızın isimleri belli oldu.6 Milli sporcumuz bu sene olimpiyatlarda golf alanında bizi temsil edecek.İşte o isimler... 

3 kadın 3 erkek

Türkiye'yi en iyi şekilde  temsil edeceklerini belirten Engelliler Golf Milli Takımı Başantrenörü Hamza Sayın, "Golf, diğer sporlara nazaran zor bir spor. Bu zorluğa rağmen oyuncularımızın aldığı mesafe bizi gururlandırdı. 3 kadın, 3 erkek 6 sporcumuz, oyunlarda milli takımımızı temsil edecek. Madalyadan ziyade sporcularımızın bizi iyi şekilde temsil etmesi daha çok önem taşıyor. Çünkü oyuncularımız 6 aylık çalışma sonucunda milli takıma seçildi. Umut ediyorum arzu ettiğimizi elde ederiz" dedi.

O sporcuların isimleri!

Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil edecek 6 sporcumuz 32 sporcu arasından belirlenen Mehmet Yavuz, Muhammet Demir, Erdem Kulanoğlu, Gülistan Öztunç, İlknur Çavdar ve Havva Yavuz, olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil edecek. 
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.