Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Osman Yılmaz'dan Mehmetçiğe anlamlı ziyaret

Gündem

AK Parti Pursaklar Belediyesi Başkan aday adayı olan Samsunlu Osman Yılmaz, Hakkari Şemdinli İlçesi'nde meydana gelen patlamada yaralanan Mehmetçikleri ziyaret etti.

Hakkari Şemdinli İlçesi'nde meydana gelen patlamada yaralanan Mehmetçikleri ziyaret eden AK Parti Pursaklar Belediyesi Başkan aday adayı Osman Yılmaz, "Vatan size minnettar" dedi.

AK Parti Pursaklar Belediyesi Başkan aday adayı Osman Yılmaz, Hakkari Şemdinli İlçesi'ne bağlı Ortaklar Köyü'ndeki Süngü Tepe üs bölgesindeki karakolda meydana gelen patlamada yaralanan, askerleri hastanede ziyaret etti.

"GURUR DUYUYORUZ"

Duygusal anlar yaşanan ziyarette geçmiş olsdun dileklerinde bulunan Yılmaz, “Hakkari Şemdinli İlçesi'ne bağlı Ortaklar Köyü'ndeki Süngü Tepe üs bölgesindeki karakolda meydana gelen patlamada yaralanan ve tedavileri için Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen  Mehmetçiklere ve ailelerini ziyaret ederek üzüntülerini paylaştık. Aileler, evlatlarıyla ne kadar gurur duysa az. Vatan onlara minnettar. Allah vatana millete başka zeval göstermesin, bütün yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.