Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Nusret külliye yaptıracak

Gündem

Nusret, Erzurum'un Şenkaya ilçesinde külliye yaptıracak. AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı’nın önerisi ile yapılacak olan külliyenin temel atma töreni 10 Haziran'da.

Açtığı et restorantları ile kısa sürede adını tüm dünyaya duyurmayı başaran Nusret, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı’nın önerisiyle, doğum yeri olan şehrin Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyüne külliye yaptıracak. 10 Haziran'da temeli atılacak ve 4 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan külliyede, cami, taziye evi, gasilhane ve imam evi yer alacak.


'NUSRET BEY'İN İŞLETMESİNDE SECCADE YOKTU'

Nusret Gökçe'yi tebrik eden AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Nusret Bey'in işletmesinde iftar yaptığımızda namaz kılmak için seccade istedim. Çalışanlar restoranda seccade olmadığını söylediler. Şaşırdım, aslında Şenkayalı hemşehrilerimiz arasından genelde hoca çıkar. Şenkayalı hemşehrimin işletmesinde seccade olması lazım dedim. Sonraki akşam Nusret Bey beni davet etti ve mekanda artık seccade bulundurduklarını bildirdi. Ben de mekanda artık seccade olduğuna göre memleketin Paşalı'ya da külliye yakışır diye öneride bulundum. Allah razı olsun önerimizi kabul edip külliye yaptırmaya karar verdi. Cumartesi günü de inşallah temel atma törenini gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.