Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Murat Özdemir papağana işkence videosu Türkiye'yi ayağa kaldırdı

Gündem

Murat Özdemir'in papağana uyguladığı işkence Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Olay kısa sürede yayılırken başta Haluk Levent olmak üzere çok sayıda ünlü isim Özdemir'den şikayetçi oldu. Polis ekipleri Murat Özdemir'i papağana uyguladığı şiddet nedeniyle gözaltına aldı.

TV8 ekranlarında izleyici karşısına gelen Yemekteyiz programının tartışmalı yarışmacısı Murat Özdemir'in papağana işkence görüntüleri Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Özdemir'in, papağanına işkence ettiği görüntüleri paylaşmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü.

MURAT ÖZDEMİR GÖZALTINA ALINDI

Murat Özdemir, papağana işkence ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden getirildiği sırada ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya seslenen Özdemir hakkında Tarım ve Orman Bakanlığı da şikayetçi oldu. 

HALUK LEVENT OLAYA EL ATTI

Sanatçı Haluk Levent, yaşanan olayın ardından Twetter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Papağana işkence eden şahıs yarın 'hayvanlara işkence' suçuyla adliyeye çıkartılacak. AHBAP platformu olarak biz de şikayetçi olduk. Tarım ve Orman Bakanlığı olaya el koydu. Papağan yasa gereği Milli Parklar Müdürlüğüne verilecek. Hemen tedavisine başlanacak. Olayın takipçisiyiz."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.