Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Müge Anlı çok konuşulan o sözleri için özür diledi

Gündem

Sunucu Müge Anlı, ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında Koronavirüse karşı mücadele eden sağlık çalışanlarıyla ilgili birtakım sözler söyledi. Yanlış anlaşıldığını dile getiren Anlı, sağlık çalışanlarından özür diledi.

 Migreni nedeniyle kendisine aracında iğne yapılması talebini reddeden sağlıkçıları eleştiren Müge Anlı, "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" sözleriyle sosyal medyadaki tepkilerin odağı oldu.


"SONRA DİYORLAR Kİ DOKTORA İYİ DAVRANIN"


 Migren hastalığı olduğunu ve sürekli acile gittiğini belirten Anlı, koronavirüs bulaşabilir endişesini ve iğne sonucunda şoka girip ölenler olduğunu dile getirdi. Arabasında iğne olmak istediğini fakat bu talebinin sağlık çalışanları tarafından kabul edilmediğini söyleyen Anlı, şöyle dedi:

"Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın. Anlatamıyorsun derdini. En son dedim ki inşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın. Gör bak nasıl oluyor."

CANLI YAYINA BAĞLANIP ÖZÜR DİLEDİ

Müge Anlı, A Haber'in yayınına bağlanarak yanlış anlaşıldığını, kendini doğru ifade edemediğini dile getirdi. Büyütülecek bir durum olmadığını dile getiren Anlı, bir durum tespiti yaptığını amacının kötü olmadığını söyledi. Yanlış anlayan sağlık çalışanlarından özür diledi. 


SAĞLIK EMEKÇİLERİ ANLI'YI RTÜK'E ŞİKAYET ETTİ


Sağlık çalışanları Müge Anlı'yı insanları yanlış yönlendirmekten dolayı RTÜK'e şikayet etti.

Sağlık emekçilerinin gönderdiği dilekçelerde "Milletimize hizmet etmek için canla başla çalıştığımız bu günlerde, en kritik hastalarına öncelik veren hekimleri ve sağlık çalışanlarını hedef alan Müge Anlı isimli program sunucusu kendi kişisel kazanımları uğruna halkı yanlış yönlendirmekte, galeyana getirmekte ve bu kritik günlerde hastanelerin gereksiz kullanımını ve sağlık çalışanlarına şiddeti ulusal yayını kullanarak teşvik etmektedir. Gerekli uyarı ve cezaların verilmesini temenni ederim" ifadeleri yer aldı. 
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.