Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kahraman astsubay

Gündem

Eski binbaşı ve güvenlik politikaları uzmanı olan Mete Yarar, sosyal medya üzerinden darbe kalkışmasının ayrıntılarına yer verdi.

Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, sosyal medya hesabından üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla Türkiye'nin nasıl darbenin eşiğinden döndüğünü anlattı.

Geçtiğimiz günlerde akşam gerçekleştirilen FETÖ'cü darbe kalkışması hakkında detaylar içeren paylaşımlarda bulunan Mete Yarar, Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı'nın emir astsubayının yaptığı kahramanlığı anlattı.

İşte Mete Yararın sosyal medyadan üzerinden yaptığı çarpıcı paylaşımlar:

"Olayın ayrıntıları ve gelişmeler ortaya çıktıkça çıldırmamak elde değil. ÖKK Komutanlığı da içeriden ele geçirilmeye çalışılmış. Bir astsubay olayın seyrini değiştirmiş. Mekanı cennet olsun. Cuntacı Semih Terzi adlı general içeriden 20/30 Kişilik bir grupla ÖKK karargâhına giderek el koymaya uğraşıyor. Komutanın odasına giderek emir astsubayına bundan sonra ben Komutanım diyor. Bu arada yanında adamları var. Zekai Paşanın emir astsubayı tereddütsüz Silahı çekip cuntacı generali alnının ortasından vuruyor. Diğerleri de onu şehit ediyorlar. Ondan sonra yaşanan gelişmeler de ayrı bir Kahramanlık öyküsü. O cuntacı ölmese birçok eylem yapılacaktı. O yiğit adamın Türkiye adını ezberleyecek." İfadeleri yer aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.