Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İptal Olan Uçak Seferi 300'e Yaklaştı!

Gündem

Ülke genelinde etkili olan olumsuz hava şartları sebebi ile Türk Hava Yolları'nın yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 271 uçak seferi iptal edildi.

Yurt genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Türk Hava Yolları’nın (THY) yurt içi ve yurt dışında toplam iptal ettiği sefer sayısı 271’e yükseldi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle Türk Hava Yolları’nın iptal ettiği seferlerde bir kez daha artış yaşandı. Yeni güncellemeyle birlikte 29,30 ve 31 Aralık tarihlerinde THY’nin toplam iptal ettiği sefer sayısı 271 oldu.

THY tarafından yapılan bir önceki açıklamada 129 uçak seferinin iptal edildiği bildirilmişti. Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “29-30-31 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen meydanlarında beklenen meteorolojik hadise (kar yağışı-buzlanma-kuvvetli rüzgar) nedeniyle bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz” denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.