Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fatih Altaylı'dan olay yaratacak iddia! "Korona virüs aşısı el altından pek çok kişiye yapılıyor"

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı'dan olay yaratacak bir iddia geldi. "Pek çok kişiye 'el altından' aşı yapıldığını biliyor, duyuyoruz" diyen Altaylı, "Sinovac’ın Coronavac’ına ne zaman onay çıkacak, 'torpilsizler' ne zaman aşılanmaya başlanacak bilmiyorum" dedi.

"TORPİLSİZLERE NE ZAMAN AŞI YAPILACAK"

HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı: "Pek çok kişiye 'el altından' aşı yapıldığını biliyor, duyuyoruz" dedi.

Altaylı: "Türkiye’de durum belirsizliğini koruyor. Bakan’ın 11’inde gelecek dediği aşılar muhtemelen geldi ama bizim aldığımız aşının 3. Faz çalışmaları henüz açıklanmadığı için aşı 'resmen' kimseye yapılmıyor. Fakat pek çok kişiye 'el altından' aşı yapıldığını biliyor, duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Altaylı sözlerine şöyle devam etti:  "Sinovac’ın Coronavac’ına ne zaman onay çıkacak, 'torpilsizler' ne zaman aşılanmaya başlanacak bilmiyorum. Zaten Türk halkı genel olarak bir şey bilmemek üzere programlandı.  'Büyüklerimiz' ne kadar söylerse o kadarını bileceğiz. Fazlasını bilmeye kalkışır ya da araştırırsak troll ordusu tarafından hain ilan edilmek an meselesi."

"ÖNCELİK KİMDE?"

"Kimler risk grubunda, sağlık çalışanlarının ardından öncelik kimde, hangi hastalıklara sahip olanlar risk grubu önceliği alacak bunların hiçbiri net değil. Hatta aşı bedava mı yoksa paralı mı olacak o bile belli değil. Eczanelerde satılacak diyen de, bedava olacak diyen de aynı kişi olunca kafalar karışık."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.