Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erdoğan: Sınavdan sınava koşmaya devam edin

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Rize'de düzenlenen mitinginde atama isteyen ve sınavdan sınava koştuklarını belirten vatandaşlara verdiği, "Sınavdan sınava koşmaya devam et. Sınavdan sınava koşacaksınız ki başarılı olasınız. Hiç sınava girmeden gelsin bizim ayağımıza. Bu olmaz" sözleri tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına devam ediyor. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Rize'de düzenlenen gezisinde otobüs içerisinden vatandaşlara seslendi. Burada bir kişinin, "Sınavdan sınava koşuyoruz, atama istiyoruz Sayın Cumhurbaşkanım" sözlerine Erdoğan'ın verdiği, "Sınavdan sınava koşmaya devam edin" sözleri tepki çekti.

SINAVDAN SINAVA KOŞMAYA DEVAM ET

Atama isteyen vatandaşlar Erdoğan'a "Atama istiyoruz Sayın Cumhurbaşkanım" dedi. Erdoğan bu sözlere "Benden böyle şeyler istemeyin, kimden ne isteyeceğinizi bilmiyorsunuz" şeklinde cevap verdi. Yine aynı kişi sınavdan sınava koştuklarını söyleyince Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sefer sinirlenerek, "Sınavdan sınava koşmaya devam et. Sınavdan sınava koşacaksınız ki başarılı olasınız. Hiç sınava girmeden gelsin bizim ayağımıza. Bu olmaz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.