Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

AK Parti'nin İstanbul ve Ankara Belediye Başkan adayları belli oldu

Gündem

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde AK Parti Belediye Başkan adayları belli olmaya başladı. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adayının belli olduğunu açıklarken, gözler Samsun'daki AK Parti Belediye Başkan adaylarının açıklanmasına çevrildi.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde partiler belediye başkan adaylarını belirlemeye devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adayının belli olduğunu açıklarken, gözler Samsun'daki AK Parti Belediye Başkan adaylarının açıklanmasına çevrildi.

"BİRÇOK İLDE ADAYLAR BELLİ OLDU"

Numan Kurtulmuş adaylarla ilgili yaptığı açıklamada, "İstanbul Ankara gibi birçok adayın kim olacağı belli oldu ancak siyasi etik gereği bunu söylemek doğru olmaz" dedi.

Kulislerde, İstanbul için TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Ankara için ise eski Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin ismi sıklıkla telaffuz ediliyor.

Yapılan temayül yoklamalarında da bu isimlerin öne çıktığı belirtilirken, İstanbul için Mehmet Müezzinoğlu isminin de öne çıkanlar arasında yer aldığı aktarılıyor.

Ankara için ismi geçen isimler arasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da yer alıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.