Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ailesi acılı bekliyor

Gündem

Olay 24 Mayıs'ta meydana geldi. Mesai saati gelen C.T.(20) çalıştığı fabrikaya gittikten sonra evine geri dönmedi. Ailesinin ve polis tüm aramalarına rağmen haber alınamayan kız geride bıraktığı ailesini yaşa boğdu.

Fabrika'ya çalışmaya giden C.T. tam 70 gündür evine dönmedi.28 Mayıs tarihinde kaçırılan kız en son mesai çıkışı servisle giderken Turgutlu'da bulunan Orta Park mevkiinde servisten indiği öğrenildi.

Kaybolan kızın anne ve abisi polise ve savcılığa başvurup afiş bastırarak genç kızı aramaya koyuldular. Kızın annesi, "Ölümü dirimi bilmiyoruz, kızımı bulsunlar. Sağ ise bileyim evine gelmek istemiyorsa gelmesin ama yaşadığını bileyim bir kere sesini duyayım" sözcüklerini kullandı.

Kayıp kızın annesi yıllar önce kocasından ayrıldığını ve kızını ve oğlunu yetiştirmek için çok fazla sıkıntıya katlandıklarını vurgulayarak, "Evlatlarımı babasız büyüttüm. Onlar için ev temizliklerine bile gittim. Ama kızım 70 gündür yok, sesini duysam yeter. Kızımın cep telefonu kaybolduğu günden beri kapalı. Bize kimse yardımcı olmadı. Kızım reşit diye bir şey yapmıyorlar ama ben onun
hayatından endişe ediyorum. Sabahlara kadar ağlıyorum. Bir haber alsak yeter. Yaşadığını bilsem bana yeter. 70 gündür evim mezar oldu" diye konuştu.

Sağ olduğunu bilsek yeter


Abisi C.T. kardeşi için endişeli olduğunu belirterek, "20 yaşında genç bir kız nerede yaşayacağına kendi karar verir ama biz bir kere sesini duysak, sağ olduğunu bilsek bize yeter. Her gün onu arıyoruz, annem artık ayakta duramıyor" ifadesini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.