Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yeşilırmak'ta acı bekleyiş

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

Genel

 Amasya'da kaza yaptıktan sonra polisten kaçarken otomobiliyle Yeşilırmak’a uçan 20 yaşındaki sürücü Kaya Durukan’ın ailesi arama çalışmalarının yapıldığı nehirde umutla evlatlarından gelecek güzel bir haberi bekliyor.

Amasya merkez Hacılar Meydanı Mahallesinde 20 yaşındaki Kaya Durukan adlı genç, kaza yaptı. Yaptığı bu kaza sonrasında polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan genç, kullandığı kiralık otomobil ile Yeşilırmak’a uçtu. Akıntıya kapılıp kaybolan talihsiz gencin yeri dalgıçlar tarafından belirlendi. Ancak vinç yardımıyla çıkartılan aracın içerisinde Durukan yoktu. Bunun üzerine Amasya Belediyesi itfaiyesi su altı kurtarma ekipleri, AFAD ve Samsun’dan gelen dalgıç polisler genci nehirde aramay başladı.

Kaya Durukan'ın annesi Güllü, babası Recep ile kız kardeşi Mehtap ve yakınları arama çalışmalarını umutla takip ederken, oğlunun son görüldüğü yerde dizleri üstüne çöken annenin görüntüsü yürekleri dağladı.

Acılı baba Recep Durukan, “Bir ay sonra askere gidecekti. Manisa’ya çıktığını söylemişti. Allah rızası için ölüsünü, dirisini bana bulsunlar” dedi. Kız kardeşi Mehtap Durukan ise ağabeyinin olaydan önce alkollü olup arkadaşlarıyla bir kafede birlikte olduğunu öğrendiklerini, arama çalışmalarında görev yapan ekip sayısının artırılmasını istedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.