Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Vitor Pereira 40 Puan Toplamıştı

Genel

Geçen yılın Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını lider Beşiktaş’ın 1 puan arkasında 40 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, eleştirilen Vitor Pereira döneminde daha başarılı olmuştu

 Geçen yılın Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını lider Beşiktaş’ın 1 puan arkasında 40 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, eleştirilen Vitor Pereira döneminde daha başarılı olmuştu.

Pazar günü oynanan Adanaspor karşılaşmasında 2-2 berabere kalarak Süper Lig’in ilk 17 haftasında 32 puan topladı. Geçen sene Fenerbahçe’ye  oynattığı futbolla çok eleştirilmesine rağmen Vitor Pereira yerine getirilen Advocat’tan 8 puan daha fazla toplamayı başarmıştı.

Bu sezon liderin 7 puan gerisine düşen Fenerbahçe Pereira döneminde İlk 17 haftada 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi almıştı. Bu sezon ise 17 maçta 9 galibiyet ve 5 beraberlik alıp, 3 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Geçtiğimiz yıl kalesinde 13 gol gören Kanarya, bu sezon ise 14 gol yedi. Fenerbahçe geçen yıl 27 gol atarken bu sezon 9 gol daha fazla atmasına rağmen bunu puantajdaki topladığı puana taşıyamadı.
 
 
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.