Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taksici arabam pislenmesin dedi kadın sokakta doğum yaptı !

Genel

Taksinin içindeyken doğum sancı artan kadını, taksi şoförü "arabam pislenir" diyerek arabadan indirdi.

"ARABAM PİSLENİR" DEDİ !


Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, hamile olan Ayşe Haşim ve eşini evinden alan taksici, doğum yapmak üzere olan kadını otomobilden indirdi. Çayırova'da dün yaşanan olay, bu da olmaz dedirtti. Doğum yapmak üzere olan Ayşe Haşim'i hastaneye götürmek isteyen ailesi taksi çağırdı. Eşiyle araca bien kadının doğum sancısı artınca taksi şoförü M.B., kadını ve ailesine , "arabam pislenir" diyerek tepki gösterip araçtan indirdi.

GÖZALTINA ALINDI

Hamile kadın evinin önünde sokak ortasında doğum yapmak zorunda kalırken doğumdan 2 dakika sonra olay yerine gelen ambulansla kadın ve bebek hastaneye kaldırıldı. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu, taksi şoförünün ise polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.


Olayla ilgili açıklama yapan baba Haşim, "Dün saat 10.00'du. Taksiyi aradım. 2 dakika sonra araba geldi. Benim eşimin sancısı vardı ama çok azdı. Eşim arabaya binerken sancısı arttı. Araba pislenir diye şoför çok sinirlendi. Sonra bizi dışarı çıkarıp '2 dakika sonra ambulans gelecek' dedi. Sonra ambulans geldi. Bebeği ve eşimi alıp hastaneye gitti." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.