Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sarı Kırmızılılarda Çalışmalar Devam Ediyor

Genel

Ligin ilk haftasında Karabükspor deplasmanında yenilgiyle karşılaşan Sarı Kırmızılılar bu haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor

Ligin ilk haftasında Karabükspor deplasmanında yenilgiyle karşılaşan Sarı Kırmızılılar bu haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çalışmalarını devam ettiriyor. Bugün yapılan  idmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Galatasaray'lı oyuncular önce düz koşu ile başladı sonrasında sie  sarı-kırmızılı takımın antrenmanı 5’e 2 top kapma çalışmaları ile devam etti. Bu iki çalışmanın ardından antrenman basına kapalı olarak devam ederken bu bölümde Galatasaraylı futbolcuların taktik ağırlıklı idman yaptığı bildirildi.

Öte yandan Galatasaray’da kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Aurelien Chedjou takımla idmana katıldı. Sakat olan Serdar Aziz dışında Galatasaray tam kadro çalıştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.