Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Rize Meydan Projesi ortalığı karıştırdı

Genel

İsmail Saymaz'ın Rize Meydan projesi ile ilgili yaptığı paylaşıma, AK Parti Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'tan cevap geldi. Başkan Kasap, İsmail Saymaz'ı bu paylaşımından dolayı patronuna şikayet ettiğini ve savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın Twitter hesabı üzerinden gündeme getirdiği Rize Meydan projesi ile ilgili paylaşıma AK Parti Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'tan cevap geldi.

"5 YILDIR BİTİRİLEMEYEN MEYDANIN SON HALİ"

İsmail Saymaz, inşaatı 5 yıldır devam eden Rize Meydan projesinin son durumunu fotoğraflarla paylaştı. Saymaz, ayrıca meydandaki 15 Temmuz Anıtı ile ilgili olarak, "Rize Meydanı’na 15 Temmuz Anıtı dikilmiş. Esasen, fotoğrafta görünen sarı binanın (eski postane) yanında zaten 15 Temmuz Anıtı vardı. O ki bu meydana anıt dikilecekti, neden Atatürk heykeli valilik önüne taşındı. Rize’yi Atatürk düşmanı gibi gösteren bu karar neye hizmet etti?" ifadelerini kullandı.

PROJEYİ YAPAN MÜTEAHHİTTEN AÇIKLAMA

İsmail Saymaz, Rize Meydan projesinin müteahhitinin kendisini arayarak şu açıklamalarda bulunduğunu belirtti:

"Biz mebran adlı yalıtım malzemesini korumak için meydana şap malzemesi döktük. Fakat iki gün sonra meydanda miting yapılınca şap çatladı. Çatlağı kapatacağız. Ana yapıda ve projede sorun yoktur."

BELEDİYE BAŞKANINDAN CEVAP

AK Parti Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, İsmail Saymaz'ın paylaşıma cevap olarak şu ifadeleri kullandı:

"İsmail saymaz bu şekilde rizeyi ve belediyemizi küçük düşüren bu haberiniz için hem patronunuza bilgi veriyoruz hem de savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.