Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Polisten akılalmaz hareket kameralara takıldı

Genel

Hangi ilde kaydedildiği bilinmeyen araç içi güvenlik kamerasında sivil polislerin sebepsiz yere bir vatandaşa ceza kesmeye çalışmaları araç içi güvenlik kameralarına takıldı.

Araç içi güvenlik kameralarına takılan görüntülerde sivil polislerin sebepsiz yere sürücüye ceza kesmeye çalışması büyük tepki çekti. Vatandaş, yaşanan o anları saniye saniye araç içi güvenlik kamerasına kaydetti.

İŞTE SÜRÜCÜNÜN İDDİALARI

Araç sürücüsü yaşananlar ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Aracımla 70 km/h hızla giderken sivil bir polis aracı yanıma yanaşarak korna çalmaya başladı. Daha sonra polisiz biz diyerek sağa çekmemi istedi. Aracımı sağa çektim. Evraklarımı istedi, kendisine evraklarımı verdiğimde beni takip et diyerek aracına bindi ve hareket etti. İleride tekrar durdu ve yanıma gelerek emniyet kemeri takmadığım gerekçesiyle bana ceza kesmeye kalktı. Kendisine kemerimin takılı olduğunu söyledim. Sonrasında ise trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğüm gerekçesiyle ceza yazmaya çalıştı. Hız sınırlarına uyduğum ve şeridimde seyrettiğimi söyleyerek aracımda kamera olduğunu belirttim. Araçta kamera olduğunu duyan diğer polis, aracından inerek yanıma geldi. Sonrasında ise evraklarımı teslim edip ceza yazmadan olay yerinden ayrıldılar."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.