Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ordu Valisi'nden Ekrem İmamoğlu'na: Erken bitir yoksa müdahale ederiz

Genel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turu devam ediyor. Gittiği yerlerde coşkulu kalabalıkla karşılan İmamoğlu'nun ziyaretleri mitinge dönüşüyor. Ordu ziyaretinde miting gerçekleştiren Ekrem İmamoğlu'na Ordu Valisi tarafından yapılan ihbarda "Mitingi erken bitir yoksa müdahale ederiz" ifadeleri yer aldı. Mitingin bitmesinin ardından şehirden ayrılacak olan İmamoğlu, havalimanında ise VIP sorunu ile karşı karşıya kaldı.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu'da halka seslenen İmamoğlu'na "Mitingi erken bitirin yoksa müdahale ederiz" uyarısında bulundu. İmamoğlu mitingin bitmesinin ardından şehirden ayrılmak için havalimanına geldiğinde Vali Yavuz'un emriyle VIP bölümünden içeriye giremedi.

KOLTUK İŞGAL EDEN BİRİYMİŞ

Olaylarla ilgili konuşan İmamoğlu şu ifadelere yer verdi:

"Milletvekilimizle beraber uçağa binecektik. Milletvekilimizle de olsa uçağa binemeyeceğimize dair Vali bey VIP’e talimat vermiş. Biz gider öbür kapıdan da gireriz, önemli değil. Dolayısıyla Vali bey devlet adamlığını yapamadı. Miting konusunda da, buluşmamızda, il başkanımızın verdiği bilgiye göre konuşmamız için ‘Erken kessinler, yoksa müdahale ederiz’ demiş. Vali devlet adamı değilmiş. Sadece Ordu’da koltuk işgal eden birisiymiş. Üzüldük. Yapacak bir şey yok. Biz gider her kapıdan gireriz."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.