Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ordu'da havalimanı perişanlığı

Genel

Deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen Ordu Giresun Havalimanı'ndaki sis sorunu devam ediyor. Yoğun sis nedeniyle havalimanına inemeyen uçaklar Samsun, Trabzon ve Ankara'ya yönlendirildi. Bazı seferler ise iptal edildi.

Ordu Giresun Havalimanı'nda sis sorunu devam ediyor. Uçakların yoğun sis nedeniyle başka havalimanlarına yönlendirilmeleri nedeniyle yolcular mağdur oldu. Anadolu Jet ve THY'nin dün gece yapması gereken seferler yoğun sis nedeniyle Samsun, Ankara ve Trabzon'a yönlendirildi.

Ordugazetesi'nde yer alan habere göre, Anadolu Jet’in dün gece İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gelen uçağı iniş gerçekleştiremeyince Ankara’ya yönlendirildi. Yolcular gece boyunca Ankara Esenboğa Havalimanı'nda bekletilirken, hava şartlarının müsait olması durumunda gün içerisinde yeni seferler düzenleneceği açıklandı.

ÇARŞAMBA HAVALİMANI'NA İNİŞ YAPTI

Dün gece Ankara’dan gelen Anadolu Jet’e ait uçak ise, Ordu-Giresun Havalimanı yerine Samsun Çarşamba Havalimanı’na iniş gerçekleştirdi. Yolcular karayoluyla Ordu'ya taşındı.

PAS GEÇTİ, TRABZON'A GİTTİ

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gece gelen THY uçağı da Ordu Giresun Havalimanı’nı pas geçerek Trabzon’a indi. Yolcular karayoluyla Ordu ve Giresun’a taşındı.

SEFERLER İPTAL EDİLDİ

Ordu Giresun Havalimanı’ndan sabah yapılması gereken İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ve Ankara seferleri iptal edildi. Ankara ve İstanbul’dan sabah gerçekleşmesi gereken seferler de yapılamadı. Ordu Giresun Havalimanı’na inemeyen Anadolu Jet ve Pegasus Hava Yollarına ait uçaklar başka havalimanlarına yönlendirildi.

THY’nın  bugünkü TK 2848 ve TK 2849 sefer sayılı uçuşları da iptal olduğu açıklandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.