Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Nihat Hatipoğlu'ndan "evimiz çiş kokuyor" diyen izleyiciye korkutan yanıt!

Genel

Nihat Hatiopluğu, bir izleyicinin kendisine yönelttiği, evimiz çiş kokuyor sebebi nedir sorusuna evinizde yalnız değilsiniz cevabını verdi.

ATV ekranlarında uzun süredir merak edilen soruları yanıtlayan Nihat Hatipoğlu'nun bir izleyicisine verdiği cevap büyük korku yaşanmasına neden oldu. İzleyici, evlerinde uzun süredir idrar kokusu ve ıslaklık olduğunu, bunun nedeninin ne olabileceğini sordu. Nihat Hatipoğlu'nun verdiği cevap ise "Evde yalnız değilsiniz" oldu.

 
"EVİMİZDE YALNIZ DEĞİLİZ"


 
Nihat Hatipoğlu, telefondaki kişiye yaşanan olayla ilgili bazı sorular sorduktan sonra evlerinde tek başına olamayacaklarını belirterek, "Evlerimizde insanlara bağlı melekler ve şeytanlar var" ifadelerini kullandı.

 
"KORKMAYIN VE SAĞA SOLA GİTMEYİN"

 
Gazetevatan'da yer alan haberde Hatipoğlu, cinlerin ve şeytanların olduğunu, bu varlıkların güçlerinin sınırlı olduğunu belirtti. Hatipoğlu'nun açıklamalarında en dikkat çeken noktalardan biri ise bu varlıkların bazen yangın bile çıkartabilecekleri oldu. Ünlü ilahiyatçı, izleyiciye ürkmemeleri, sağa sola gitmemelerini söyledi.

Hatipoğlu yaşanan sorunlar ilgili olarak evlerde Kuran sesi açılması, odalara besmele çekerek girilmesi ve Felak ve Nas surelerini okumalarını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.