Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kalbimizdesin koca yürekli adam 

Genel

Bugün 28 Mart 2020. Samsunhaber.com ailesinin koca yürekli editörü Yunus Ünlü'yü aramızdan ayrılışının 1. yıl dönümü saygı ve özlemle anıyoruz...

2019 yılının 28 Mart günü akşam saatlerinde yaşanan üzücü olayla birlikte Samsunhaber.com ailesinin editörü Yunus Ünlü hayatını kaybetmiş ilerleyen aylarda ise komada olan ikizi Murat Ünlü hayata gözlerini yummuştu. Yaşanan elim olay bizleri derinden sarstı. Daha dün gibi beraber geçirdiğimiz vakitler, gündeme getirdiğimiz özel haberler ve hayata geçirdiğimiz projeler aklımızdan silinmediği gibi Yunus Ünlü'yü 1. ölüm yıl dönümünde de özlemle anıyoruz.

NE OLMUŞTU? 

28 Mart Perşembe günü Samsunhaber.com editörü Yunus Ünlü'nün engelli ikizi Murat Ünlü intihara kalkışarak kendisini denize bıraktı. Yunus Ünlü'de ikizinin peşine suya atladı. Polis tarafından sudan çıkarılan ikizlerden Murat Ünlü yapılan müdahalelerin ardından yoğun bakıma alırken Yunus Ünlü yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Komada olan ikiz Murat Ünlü ise yaklaşık 2 ay sonra yaşamını yitirdi. 

SENİ UNUTMAYACAĞIZ GÜLÜŞÜ GÜZEL İNSAN

-Samsunhaber.com-

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.