Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Güvenlik görevlilerinin kıyafetleri değişti

Genel

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, imzaladı. Güvenlik görevlilerinin kıyafetleri değişti. İşte yeni yeni tek tip kıyafetler...

TEK TİP KIYAFET

 Güvenlik görevlileri tek tip kıyafet sistemine geçiyor. Süleyman Soylu 'nun imzasıyla belirlenen yönergeye göre yeni kıyafetler, yazlık kışlık olarak da ayrılmış durumda.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda , tek tip kıyafet yönergesinin Süleyman Soylu tarafından imzalandığı ve yürürlüğe girdiği açıklandı.

Açıklamada şu şekilde:

"KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA ÇALIŞAN ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE AİT ÜNİFORMALARA İLİŞKİN YÖNERGE, SAYIN BAKANIMIZ SÜLEYMAN SOYLU TARAFINDAN İMZALANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRMİŞTİR.

KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA GÖREVLİ ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ 15 MAYIS 2020 İTİBARİYLE YENİ ÜNİFORMALARI KULLANABİLECEK; İSTEYENLER HALİHAZIRDAKİ ÜNİFORMALARLA 15 EYLÜL 2021 TARİHİNE KADAR GÖREV YAPABİLECEKLERDİR.

TALEP ETMELERİ HALİNDE ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETLERİ/ÖZEL GÜVENLİK BİRİMLERİ, BAKANLIK/VALİLİKTEN ONAY ALIP ÜNİFORMA KATALOGLARINI YENİLEYEREK ÜNİFORMALARI KULLANABİLECEKLERDİR."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.