Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Freni patlayan otobüs ortalığı yıktı

Genel

Malatya eski belediye binası yanında yaşanan olayda, MOTAŞ’a ait 44 LP 781 plakalı yolcu otobüsü Fuzuli Caddesi girişi Emekliler Parkı yanında park halindeyken birden harekete geçti. Otobüs şoförünün iddiasına göre, el freni arızalandığı ve 50 metre içerinde boş halde ilerleyerek ana caddeyi geçti ve bir kuyumcunun camlarına çarparak durdu.

Olay yerinde olan vatandaşlar freni boşalan otobüsü fark edip kenara çekildiler şans eseri kimsenin burnu bile kanamazken, kuyumcu dükkanı ve otobüste hasarlar oluştu.

Kuyumcu dükkanının güvenlik kameralarında olay saniye saniye yansırken, görüntülerde kaldırımda yürüyen vatandaşların son anda kaçtıkları görülüyor.

Polis olay yerine geldikten sonra kuyumcu dükkanı sahibi S.Ö.’yü aradı olaydan haberdar olan kuyumcu sahibi, “Hemen olay yerine geldik. Kazada şans eseri kimsenin yaralanmaması bizler için en büyük sevindirici tarafı. Mal yerine gelir ama can yerine gelmez. Bizim en büyük tesellimiz bu” dedi. Kuyumcu dükkanının masrafları ise Malatya Belediyesi tarafından karşılanacağı söylendi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.