Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fenomen hafız OMÜ mezunu çıktı

Genel

TRT 1'de yayınlanan Ramazan Sevinci programında fiziği ve sesi ile dikkat çeken Hafız Mustafa Özyılmaz'ın Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezunu olduğu öğrenildi.

Son günlerde sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hafız Mustafa Özyılmaz fiziği ile dikkat çekiyor. 34 yaşındaki Özyılmaz'ın, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezunu olduğu öğrenildi.

RAMAZAN SEVİNCİ PROGRAMINDA DİKKAT ÇEKTİ

TRT 1'deki Ramazan Sevinci programında Kur'an-ı Kerim okuyan Mustafa Özyılmaz'ın kaşları ve kendisi sosyal medyada dikkat çeken konulardan biri oldu.

MISIR'DA EĞİTİM ALDI

Üniversitede okuduğu yıllarda Diyanet'te kadrolu olarak görev alan Mustafa Özyılmaz, kendi gelişimine yön vermek amacıyla Mısır’a gitti. Mısır’a gitmesi sebebiyle Diyanet'teki görevinden istifa etmek zorunda kaldı. Burada kaldığı sürede dünyanın en iyi hocaları arasında gösterilen Ahmed Mustafa Kamil‘den 'Kıraat ve Makam' eğitimi aldı. 

Üsküdar Musiki Cemiyetinde müzik ve şan dersi alan Mustafa Özyılmaz, eğitim hayatını özel bir üniversitenin ilahiyat fakültesinde Kuran-ı Kerim alanında yüksek lisans yaparak tamamladı. Mustafa Özyılmaz, TRT'de düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında birinci olmuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.